Alumínium télikert

Alumínium télikert

Miben is más az alumíniumból készült télikert? Először is nyilvánvalóan az alapanyagban. Ámbár az alumíniumnak a kémiai tulajdonságai is nyilvánvalóan eltérnek a műanyagtól. A szigetelő tulajdonsága némileg rosszabb, mint a műanyagé. Épp emiatt a profilokat hasonlóan a műanyagokhoz légréssel alakítják ki, a jobb szigetelési tulajdonságok érdekében. Az általunk alkalmazott alumínium profilokat az ALIPLAST Sp. z o.o. biztosítja. A világszerte elismert alumínium gyártó által forgalmazott profilok a legjobb minőséget nyújtják. Az alumínium szilárdsága okán nagy fesztávolságú nyilászárók beépítése lehetséges.

Árajánlatot kérek 50% szerkezeti akcióval

Az alumínium tulajdonságai:
Hőátbocsátási érték: U=0,9-3,2 W/m2K
Szilárdsága: R=100Mpa-400Mpa
Ezzel szemben a műanyag tulajdonságai:
Hőátbocsátási érték: U= 1,0-1,1 W/m2K
Szilárdsága: R=15-100 Mpa

aluminium telikert
alumínium télikert
telikert aluminiumbol
télikert alumíniumból

 

 

 

 

 

Alumínium télikert megmunkálás

Az alumínium szilárdsági paraméterei kedvezőbbek a műanyagénál. Azonban a hőátbocsátási érték lecsökkentése alumínium esetében igen költséges. Az alumínium alakíthatóság szempontjából hasonlóan kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, mint a műanyag. Könnyedén alakítható bármilyen alakú vagy jellegű szerkezet. Kialakíthatóak például nagy fesztávolságú szabadfelületek a télikertünkön. Mi a nagy fesztávolság? A műanyag maximálisan 4-6 méter lehet belső merevítéssel, valamint profil duplikálással. Az alumínium profilok önmagában képesek ugyanezt a távolságot teljesíteni megerősítés nélkül. Hátránya a műanyaggal szemben, hogy költségesebb. Ugyanakkor igen esztétikus kialakítású télikert hozható létre.

hoszigetelt-telikert-aluminiumbol
hőszigetelt télikert alumíniumból

Az ALIPLAST® profilok között van tolóajtó és harmonika ajtó amellyel nagy felület szabaddá tétele érhető el esztétikusan.

Az alumínium közkedvelt anyag az építészetben. Cégünk nem csupán alumínium télikert gyártását vállalja. Alumínium függönyfalak, nyílászárók, pergola, tolóajtó rendszerek, harmonika ajtó rendszereket is készséggel állít elő, a megrendelő kívánságának megfelelően.

aluminium-telikert-epitese
alumínium télikert építése

Az alumínium télikert esetében innovatív megoldást kínálunk a tolóajtó rendszerek kialakításánál. Akadálymentesített, illetve takart rendszereket is problémamentesen ki tudunk alakítani. Ez esztétikus megoldás, hiszen ha kinyitjuk a tolóajtónkat az a fal mögött egy takaró mögé kerül. Így úgy tűnik a szemlélőnek, mintha ott nem is lenne ajtó. Építészeti szempontból egy kiváló megoldás. Az alumínium télikert kialakításánál a Partner Doors Kft. a legkülönbözőbb színválasztékot tudja nyújtani. Könnyedén választható az igényeknek megfelelő festés. Aranytölgy vagy mahagóni fahatású színek vagy bármilyen egyedi szín. A legalapvetőbb színektől kezdve minden színben legyártható.

hoszigetelt-alutelikert
hőszigetelt alutélikert

 

A Partner-Doors Kft. alumínium télikertek mellett foglalkozik teraszbeépítéssel, függönyfalak, előtetők, kocsibeállók építésével és nyílászárók gyártásával is foglalkozik.

Kérje akciós ajánlatunkat és ingyenesen kiszerkesztjük álmai hőszigetelt alu télikertjét! Az ingyenes árajánlat mellett szintén ingyenesen kiszállunk a helyszínre felmérni a beépítendő területet. Legyen Önnek is modern télikertje alumíniumból, közvetlenül a gyártótól!