Műanyag télikert alu merevítővel

Műanyag télikert alumínium merevítővel

Műanyag télikert fő feladata lehet, hogy nagyobbítsuk az ingatlan légterét és az értékét , hogy kellemesen össze legyünk kapcsolódva a természettel. Egy jól megtervezett télikert az átmeneti időben akár a fűtésen is tud spórolni. A műanyag télikert tulajdonképpen egy könnyűszerkezetből összeálló elem együttest jelent, amely az épületet bővíti. Ahogy a képen is látszik, gyönyörű kialakítást érhetünk el a műanyag számos felhasználási lehetősége miatt. A műanyag előnye, hogy könnyedén előállítható alapanyagot képez boltozatok, boltívek esetén is. A minőséget nem előtt tartva, minden esetben hibrid télikerteket készítünk, azaz a műanyag profilt alumínium merevítőkkel és elemekkel tesszük még szebbé és időtállóvá.

muanyag telikert

De miből is készül a műanyag télikert?

Az előállított műanyag profilokból készült nyílászárók, ablaktokok alkalmasak arra, hogy hőhíd mentesen, (tehát nem engedik elszökni sem a meleg, sem a hideg levegőt) csatlakozzon a meglévő épület falazatához. Párásodás elenni védelemmel is el van látva, hiszen ahogy látható a képen, a terasz burkolatára egy keret (tok) kerül, amely által a lecsapódó pára kivezethetővé válik. Ezen kívül alumínium merevítést is alkalmazunk, továbbá alumínium elemekkel tesszük tartósabbá az általunk épített télikerteket.

Hogy is tevődik össze ez pontosan?

Cégünk 5 és 7 légkamrás, vastag falú műanyagból készült ROPLASTO német profilokat alkalmazza. A Németországból érkező szálelemeket a budapesti telephelyünkön, ahol a gyárunk is található, vágjuk méretre, itt kerülnek az egyes elemek összeállításra. A minőségről a ROPLASTO® gyártó cég gondoskodik, hiszen a gyártás ISO 9001:2008 szabvány szerint történik. Az ISO szabványok tanúsítják, hogy az elemeket, a legmagasabb szintű minőséggel állították elő. Tehát ebből is következik, megbízható, időtálló, minőségi alapanyagokkal dolgozik a Partner-Doors Kft. A CaZn vegyületnek köszönhetően a műanyagok az idő múlásával sem veszítenek el a színükből, mivel ez egy öregedés gátló stabilizátor. A profilokat a „RAL” színskálája szerint tetszőlegesen lehet kialakítani, így lehetséges akár a teljesen fahatású műanyagprofil előállítása. A nyílászárók megbízható szerkezetét a ROTO NT biztosítja. A legkülönbözőbb nyílástípusok választhatóak, a piac összes variációjának megfelelően. Biztonsági nyílászárók beszerelése sem jelenthet problémát a Partner-Doors Kft. dolgozóinak, így a biztonsága, továbbra is maradéktalanul teljesül. A műanyag profilok tökéletes megoldásnak bizonyulnak a függőleges építési elemek gyártására (ablaknyílások, ajtónyílások). A tető szerkezetét csak kisebb fesztávolságokra ajánlott alkalmazni külső alumínium merevítővel, hogy a tetőben lévő kitöltő elem (ragasztott biztonsági üveg, polikarbonát) ne deformálódjon el és idővel ne sérüljön meg a szerkezettel együtt. A statikai merevséget zártszelvényű alumínium külső merevítővel készítjük el. A fesztávolság növelése érdekében egy innovációs megoldást, hibrid technológiát alkalmazunk, annak érdekében, hogy a beruházás a pénztárcának is kedvező legyen. Az üveg szilárdsági tulajdonságai miatt, meghatározott osztásközöket kell alkalmazni, mind a alumínium, mind a műanyag struktúra esetén. Műanyag télikert remekül alakítható, emiatt szinte bármilyen alakzat, forma, álom megvalósítását vállaljuk.

Hogyan épül fel a szerkezet?

Általános esetben a műanyag télikert felépítése, teljes üvegezéssel történik, elválasztó elemekkel. Fontos tudni, hogy üvegezésnél, ahogy nő a felület, úgy növekszik a minimális üvegvastagság, amelyet szabvány ír elő. Tehát ha egy nagy felületet szeretne elválasztás nélkül tiszta üveggel kialakítani, úgy egy felől a súly okozta nehézségeket, másfelől pedig az üveg költségességét szükséges mérlegelni. Az általunk javasolt maximális üvegfelület 3-3,7m2. Tehát, mint azt fentebb olvashattuk, a műanyag télikert egy modulrendszerű profilokból álló épületszerkezet. A műanyag télikert elemei között, az alsó vázszerkezet, igény szerint, párkánnyal is kivitelezhető. Erre az alsó vázra, kerül csavarozással összekötve a tok, melyben vagy a nyílászáró, vagy az üveg, takarópanel, vagy akár polikarbonát kerül. Majd ezek után, az Ön kívánságának megfelelően kialakított tetőszerkezet kerül télikertjébe. Kérje árajánlatunkat műanyag szerkezetű télikertre!

telikert muanyagbol
télikert műanyagból alumínium elemekkel

One thought on “Műanyag télikert alu merevítővel

  1. 8764 Dióskálon élünk, és télikertet szeretnénk építeni. szeretnénk felkérni, hogy lépjen kapcsolatba velünk. elhelyezni.
    Telefon: 0630 7442096.

    egy kicsit magyarul beszélünk, angolul Nagano jo Anyanyelv nemét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük