Műanyag télikert alu merevítővel

Műanyag télikert alumínium merevítővel

Műanyag télikert fő feladata lehet, hogy nagyobbítsuk az ingatlan légterét és az értékét , hogy kellemesen össze legyünk kapcsolódva a természettel. Egy jól megtervezett télikert az átmeneti időben akár a fűtésen is tud spórolni. A műanyag télikert tulajdonképpen egy könnyűszerkezetből összeálló elem együttest jelent, amely az épületet bővíti. Ahogy a képen is látszik, gyönyörű kialakítást érhetünk el a műanyag számos felhasználási lehetősége miatt. A műanyag előnye, hogy könnyedén előállítható alapanyagot képez boltozatok, boltívek esetén is. A minőséget nem előtt tartva, minden esetben hibrid télikerteket készítünk, azaz a műanyag profilt alumínium merevítőkkel és elemekkel tesszük még szebbé és időtállóvá.

muanyag telikert

De miből is készül a műanyag télikert?

Az előállított műanyag profilokból készült nyílászárók, ablaktokok alkalmasak arra, hogy hőhíd mentesen, (tehát nem engedik elszökni sem a meleg, sem a hideg levegőt) csatlakozzon a meglévő épület falazatához. Párásodás elenni védelemmel is el van látva, hiszen ahogy látható a képen, a terasz burkolatára egy keret (tok) kerül, amely által a lecsapódó pára kivezethetővé válik. Ezen kívül alumínium merevítést is alkalmazunk, továbbá alumínium elemekkel tesszük tartósabbá az általunk épített télikerteket.

Hogy is tevődik össze ez pontosan?

Cégünk 5 és 7 légkamrás, vastag falú műanyagból készült ROPLASTO német profilokat alkalmazza. A Németországból érkező szálelemeket a budapesti telephelyünkön, ahol a gyárunk is található, vágjuk méretre, itt kerülnek az egyes elemek összeállításra. A minőségről a ROPLASTO® gyártó cég gondoskodik, hiszen a gyártás ISO 9001:2008 szabvány szerint történik. Az ISO szabványok tanúsítják, hogy az elemeket, a legmagasabb szintű minőséggel állították elő. Tehát ebből is következik, megbízható, időtálló, minőségi alapanyagokkal dolgozik a Partner-Doors Kft. A CaZn vegyületnek köszönhetően a műanyagok az idő múlásával sem veszítenek el a színükből, mivel ez egy öregedés gátló stabilizátor. A profilokat a „RAL” színskálája szerint tetszőlegesen lehet kialakítani, így lehetséges akár a teljesen fahatású műanyagprofil előállítása. A nyílászárók megbízható szerkezetét a ROTO NT biztosítja. A legkülönbözőbb nyílástípusok választhatóak, a piac összes variációjának megfelelően. Biztonsági nyílászárók beszerelése sem jelenthet problémát a Partner-Doors Kft. dolgozóinak, így a biztonsága, továbbra is maradéktalanul teljesül. A műanyag profilok tökéletes megoldásnak bizonyulnak a függőleges építési elemek gyártására (ablaknyílások, ajtónyílások). A tető szerkezetét csak kisebb fesztávolságokra ajánlott alkalmazni külső alumínium merevítővel, hogy a tetőben lévő kitöltő elem (ragasztott biztonsági üveg, polikarbonát) ne deformálódjon el és idővel ne sérüljön meg a szerkezettel együtt. A statikai merevséget zártszelvényű alumínium külső merevítővel készítjük el. A fesztávolság növelése érdekében egy innovációs megoldást, hibrid technológiát alkalmazunk, annak érdekében, hogy a beruházás a pénztárcának is kedvező legyen. Az üveg szilárdsági tulajdonságai miatt, meghatározott osztásközöket kell alkalmazni, mind a alumínium, mind a műanyag struktúra esetén. Műanyag télikert remekül alakítható, emiatt szinte bármilyen alakzat, forma, álom megvalósítását vállaljuk.

Hogyan épül fel a szerkezet?

Általános esetben a műanyag télikert felépítése, teljes üvegezéssel történik, elválasztó elemekkel. Fontos tudni, hogy üvegezésnél, ahogy nő a felület, úgy növekszik a minimális üvegvastagság, amelyet szabvány ír elő. Tehát ha egy nagy felületet szeretne elválasztás nélkül tiszta üveggel kialakítani, úgy egy felől a súly okozta nehézségeket, másfelől pedig az üveg költségességét szükséges mérlegelni. Az általunk javasolt maximális üvegfelület 3-3,7m2. Tehát, mint azt fentebb olvashattuk, a műanyag télikert egy modulrendszerű profilokból álló épületszerkezet. A műanyag télikert elemei között, az alsó vázszerkezet, igény szerint, párkánnyal is kivitelezhető. Erre az alsó vázra, kerül csavarozással összekötve a tok, melyben vagy a nyílászáró, vagy az üveg, takarópanel, vagy akár polikarbonát kerül. Majd ezek után, az Ön kívánságának megfelelően kialakított tetőszerkezet kerül télikertjébe. Kérje árajánlatunkat műanyag szerkezetű télikertre!

telikert muanyagbol
télikert műanyagból alumínium elemekkel