Békéscsaba

Télikert, terasz beépítés Békéscsaba és vonzáskörzetében. Egész országosan dolgozunk! Szinte minden településen van referenciánk a felsoroltak közül. Télikert, terasz beépítés, előtető, kocsibeálló, pergola, függönyfal Békéscsaba. Ha úgy érzi hogy ezeket a maga településen meg szeretné nézni akkor keressen minket az elérhetőségeink egyikén és mi leegyeztetjük az időpontot. Vissza a települések listájához

A télikert gyártás a részletekben rejlik.

Tervezés

A legkülönbözőbb formák tökéletes tervezéséért mérnökeink felelnek, akik a lehető legmagasabb szintre emelik a télikert tervezést összhangban a fizikai korlátokkal. Kérjen árajánlatot és mi elkészítjük Önnek 1-2 napon belül az Ön elképzelésének megfelelő, az Ön ízlésének leginkább tetsző tervet. Ha kéri, akár látványtervvel is tudunk szolgálni.

Gyártás

Az alapanyagok méretre vágása, az ügyfél által kért legkülönbözőbb formák előállítása a telephelyünkön lévő gyárunkban történik. A nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapat felel minden egyes alkotó elemek tökéletes összeillesztéséről.

Kivitelezés

Amennyiben minket választ, helyszíni felmérés után és akár 2-3 héten belül már élvezheti a télikert adta lehetőségeket. Szerelő szakembereink minőségi munkájuknak köszönhetően, bátran vállalunk 10 év garanciát az elkészített télikertekre.

Partner Doors Kft.:

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik télikert építéssel. Kezdetben csupán műanyagtokos alumínium merevítéses elemekből álló egyszerűbb kialakítású télikerteket gyártott. Az idő elteltével megismerve a piaci igényeket, igényesen megtervezett alumíniumból álló télikert gyártásba kezdett. A cég már ezen a területen is nagy tapasztalattal rendelkezik, a minőségi alapanyagok, a szakértelem és gondos tervezés jellemzi a Partner-Doors Kft.-t. Keressen fel minket.